tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tiistaita

Eipä mitään ihmeempää, normi päivä töissä ja se hurahti kyllä vauhdilla. Tykkään tosi paljon työstäni! Se on juuri sopivanlaista introvertille luonteelleni. Minulla on oma huone jossa saan rauhassa työskennellä yksin, mutta tarvittaessa saan sopivasti sosialisoitumista työkavereiden kanssa. Tässä juuri startanneessa kesän työprojektissa kyllä tuntuu työnsarkaa riittävän ja voi olla, että loppukesästä tulee vähän kiirusta sen kanssa. Mutta eiköhän tästäkin selvitä.

Kotona sain viettää iltani yksin, kun kämppikseni oli jossain muualla. Kämppikseni vaihtui alkukeväästä ja tämä tuorein on kyllä todella mukava. Hän on aikalailla samanluontoinen kuin minäkin, eli viihtyy hyvin omissa oloissaan. Me molemmat touhuilemme paljon omiamme, mutta vietämme myös paljon aikaa yhdessä. Olen viettänyt hänen kanssaan jo varmasti enemmän aikaa kuin aiempien kämppisteni kanssa yhteensä.

Olen toki miettinyt omaa yksiötä, mutta täytyy nyt kimppa-asumiseen totuttuani sanoa, että en välttämättä haluaisikaan asua täysin yksin. On oikeasti mukava, että samassa taloudessa on joku jonka kanssa jutella ja vaihtaa ideoita ja ajatuksia. Asuinkumppanini minun täytyy tietysti valita tarkkaan eli hänen täytyy olla kaltaiseni introverttiluonne. En todellakaan haluaisi, että työpäivän jälkeen kotiin tullessani se olisi täynnä vieraita ihmisiä joita kämppikseni olisi kutsunut kylään. Pahimmassa tapauksessa juhlimaan. Mutta mistään sellaisesta ei ole tämän kämppisen kanssa pelkoa. Todella mukava ja mahtava on tämä kämppikseni! Olipa nyt kuitenkin ihan mukava latautua täysin yksin ja tykkään soitella musiikkiakin vähän kovemmalla kun kämppikseni ei ole paikalla.

Ja se eilinen deittipalstojen nainen vastasi ja minä vastasin takaisin. Ja yhä kiinnostavammalta naiselta vaikuttaa hän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti