tiistai 28. heinäkuuta 2015

Tilannekatsausta

Enpäs vähään aikaan ole ehtinyt blogittelemaan. Nyt on taas sellainen jakso menossa, etten hetkeen varmaankaan tule aivan entiseen tahtiin postauksia rustailemaan. Mutta ajattelin tähän väliin tehdä pienen tilannepäivityksen. Ensinnäkin täytyy mainita, että tuli vihdoin taas treffailu aloitettua. Aiemmin kerroinkin kuinka kesäkuussa yritin nettideittailun suhteen pitkästä aikaa aktivoitua ja silloin yhden mukavan naisen kanssa viestittelin. Treffitkin sovittiin, mutta siten nainen viimetingassa ne joutuikin perumaan eikä uutta aikaa ei ole hänen kiireidensä vuoksi onnistuttu järjestämään. Kun viimeisimpään ehdotukseeni ei kuulunut enää vastastausta, niin ajattelin että antaapa olla.

En sittemmin ole juurikaan aikomuksistani huolimatta nettideittailua harrastellut, mutta pari viikkoa tapaperin ryhdyin aikani kuluksi Tinderiä swaippailemaan. Ja tulipahan sitten käytyä ensimmäisillä Tinder-treffeilläni. Mutta ei aivan tuntunut sitä oikeanlaista kipinää sen ehdokkaan kanssa. Eikä kyse ollut pelkästään kemian puuttumisesta, vaan vastapuoli erosi itsestäni elintapojensakin puolesta ehkä vähän turhan paljon.

Mutta eipä mitään, kun seuraavalla viikolla yllättäen joku tyttö alkaa Tinderissä heittelemään minulle viestiä. Viime viikonloppuna kävimme vuorostaan hänen kanssaan treffeillä. Tällä kertaa natsasikin vähän paremmin. Hän oli kyllä tosi mukava tyttö ja hänessä on jotain tosi kiehtovaa ja samalla jotain hyvin hämmentävää. En osaa oikean sanoa että mitä, mutta siitä otan kyllä selvää ;) Kyllä tässä on viestitelty ja uusia treffejä sovittu. Raportoin tilanteen etenemisestä myöhemmin.

Olen sen Tunne lukkosi kirjankin loppuun lukaissut ja tarkoituksenani on ollut siitä heränneitä mietteitä kerätä kokoon. Mutta en ole ehtinyt. Teen sen sitten rauhallisemmalla aikaa. Huomennakin pirskatti vain jo uudet treffitkin tiedossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti